top of page
Image by NeONBRAND

Avontuur "Down Under"

Schermafbeelding 2021-05-26 om 23.12.23.

Voorbeeld van 6 weken vol met avontuur

Beyond Expectations Travel kan bijzondere arrangementen samenstellen voor een onvergetelijke vakantie naar Australië. Een avontuurlijke reis met een landrover door de jungle, met een segway om Ayers Rock en natuurlijk met een klipper langs de Withsunday Islands. Of wat dacht je van landen met je eigen vliegtuig op het strand van Fraser Island? Ben je geïnteresseerd in zo'n avontuur? neem dan contact met mij op.

Schermafbeelding 2021-05-17 om 10.05.04.

WithSundays Islands

Aan boord van een klipper in een klein gezelschap duiken, snorkelen, heerlijk eten, aan touwen slingeren en in de zee plonsen. Genieten van niks doen terwijl je in het net ligt tijdens het zeilen  en kijkt naar de dolfijnen onder je, en natuurlijk zelf meehelpen met het zeilen op één van de mooiste schoeners van Australië.  Aanleggen bij de mooiste stranden van Australië... Een echt Bounty ervaring!

Schermafbeelding 2021-05-17 om 10.04.50.

Fraser Island met privé vliegtuig naar het "verboden deel" van het eiland

Schermafbeelding 2021-05-26 om 23.12.23.

Verblijf op het noordelijke deel van het eiland waar "toeristen" niet mogen komen, maak je eigen tours met een landrover over het strand (samen met je eigen gids). Ga vissen en bak 's avonds je  pizza 's onder begeleiding van je eigen chef. Loop helemaal alleen over de mooiste stranden, gebruik het strand met de 4WD als snelweg en kom op de mooiste plekken op het eiland. Een onvergetelijke belevenis.

Met je eigen Landrover door de jungle

Op zoek naar het echte avontuur? Ga rijden met je eigen Landrover langs moeilijk begaanbare routes, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!  Door rivieren en woestijnen, op zoek naar wilde dieren en watervallen. En altijd met alle veiligheid die nodig is.  Dit is iets waar je kinderen hun hele leven over na zullen praten. (vergeet je camera niet..)

1CB2FF30-125E-4F2E-BDB0-F02927686D09_1_1

Uluru (the red rock)

Schermafbeelding 2021-05-26 om 23.12.23.

Uluru de heilige rots van de Aboriginals, dus niet beklimmen! Maar wel er omheen. Dus 's ochtends om 06:00 uur op de Segway een heerlijke tocht om de hele rots, wat indrukwekkend zo in de vroege morgen.

DSC03150.JPG

Onvergetelijk dineren in "the Field of Light"

's Avonds dineren met het uitzicht op Uluru. Maar dan ineens speelt zich een indrukwekkend tafereel af midden in de woestijn. Duizendende lampjes op zonne-energie verlichten op mysterieuze wijze de omgeving.... Een onvergetelijke avond met heerlijk eten en een bijzonder schouwspel.  

IMG_8431.jpeg

En dan even genieten in QUAY... 3***

Schermafbeelding 2021-05-26 om 23.12.23.

Na een avontuur is het altijd heerlijk om nog even na te genieten in een van de beste restaurants van Sydney met uitzicht op het "Opera House". Ook hier zal het je aan niets ontbreken, en we reserveren deze natuurlijk voor je.

IMG_8807.jpeg

Paardrijden bij Cape Tribulation

Bij "Cape Tribulation" houdt de wereld op en zijn de stranden leeg. Het oerwoud loopt hier tot aan de kust. En de Great Barrier Reef ligt vlak voor de kust. Dus een mooie gelegenheid om deze te gaan verkennen met een speedboot of gewoon te paard.

bottom of page