top of page
rijstvelden

Agneta

Schermafbeelding 2021-05-26 om 23.12.23.

Hallo, ik ben Agneta. Toen wij begonnen te reizen, ruim 25 jaar geleden, deden we dat met zijn tweeën. We zochten het avontuur, backpack om en gaan. We hebben op deze manier de mooiste dingen gezien en beleefd. Intussen, een gezin rijker, reizen we nu (meestal) met zijn allen, maar niet meer met de ‘ontberingen’ van een backpacker. We hebben standaardreizen geprobeerd maar misten daarbij het avontuur en de verrassingen. 

 

​Ik maak het mogelijk je reis te beleven zoals jij dat voor ogen hebt. Van een luxe strandvakantie op een afgelegen tropisch eiland of een hele bijzondere treinreis over de Andes tot jungle tours, het verkennen van de Amazone per kano of het zwemmen met zeeleeuwen op de Galapagos....het avontuur wacht op je! Belevenissen meemaken die reizen zo onvergetelijk maken, maar dan wel wat luxer. Geheel op maat, afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden en voor jullie alleen.

Luxe zit 'm wat mij betreft niet in het aantal sterren van je hotel of de grootte van je privé zwembad. Voor mij staat een luxe reis voor een unieke, eerlijke, authentieke, en vooral onvergetelijke ervaring. Kenmerkend voor mijn reizen is dat ze met zorg en oog voor detail zijn samengesteld. Met overnachtingen in intieme en karaktervolle hotels en unieke, onvergetelijke belevenissen. En steeds met genoeg tijd en rust om ook ontspannen te kunnen genieten.  


Dus ben je op zoek naar een unieke rondreis met z'n tweeën of een luxe vakantie met het hele gezin? Ik heb 25 jaar ervaring in avontuurlijke vakanties met en zonder kinderen over de hele wereld. Dus laat je uitdagen als een  standaardreis minder bij je past. Samen maken we jouw mooiste reis werkelijkheid.

Agneta Gussenhoven

 

agneta rond.png
Bijzondere gebeurtenissen: Product
Schermafbeelding 2021-05-17 om 10.04.50.png

Mijn aanpak

Om je deze ervaring te kunnen bieden breng ik al je wensen in kaart en werk ik samen met de beste partners en selecteer ik voor jou de meest bijzondere en beste accommodaties en diensten. 

Hiervoor ga ik graag met je in gesprek. Dit kan bij jou thuis, bij jou op kantoor, of ergens anders. Ook is het mogelijk om contact te hebben via de telefoon of mail. Wat jou het beste past. 

Op basis van jouw wensen maak ik een reisvoorstel en zodra dat helemaal aan jouw wensen voldoet zet ik het voorstel om in een boeking. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alleen maar te genieten van de voorpret!

​Beyond Expectations Travel zorgt ervoor dat je veilig en zorgeloos kunt genieten van je reis. Op alle bestemmingen die ik kan aanbieden, werk ik nauw samen met betrouwbare en professionele partners ter plaatse die de omstandigheden en ontwikkelingen tot in detail kennen. Samen met hen zorg ik ervoor dat het je aan niets ontbreekt. En mocht er tijdens je reis onverhoopt iets voorvallen, dan kun je te allen tijde op mij rekenen. Bovendien valt je reis altijd onder de garantieregelingen van het ANVR en SGR.

 

bottom of page